Aktivitete në natyrë, ture, zipline dhe parqe të aventurës ajërore

Dajti Adventure Park ndodhet 5 minuta larg kompleksit Dajti Ekspres dhe është parku i parë i realizuar në Shqipëri. Vendosur në zemër të malit të Dajtit dhe duke shfrytëzuar habitatin natyror, Parku i Aventurave është një eksperiencë emocionuese me aktivitete dhe kurse të ndryshme që i përshtatet të gjithë grupmoshave. Parku është ndërtuar kryesisht në pemë Ahu dhe Panje që ndodhen në pyll pa i dëmtuar ato, duke e kthyer këtë lloj rekreacioni njësh me ambientin pa ndikuar negativisht, përkundrazi ndihmon në mirëmbajtjen e pjesës së pyllit! DAJTI EKSPRES TELEFERIKU Dajti Ekspres eshte teleferiku i pare dhe i vetëm në Shqipëri, si dhe më i gjati në Ballkan. I ndërtuar nga Doppelmayr, lideri botëror i prodhimit të teleferikëve. Teleferiku ju ngjit në zemër të Parkut Kombëtar të ‘Malit të Dajtit’ për vetëm 15 minuta. Është i hapur 6 ditë të javës,që prej ores 09:00 am , ndërsa të marten është jo-funksionalë për shkak të kontrolleve të mirëmbajtjes. DAJTI TOWER HOTEL Dajti Tower Hotel është një hotel me 24 dhoma dhe qendër konferencash. Kjo pjesë e veçantë e arkitekturës ulet në majë të malit Dajti si një shtëpi e ndricuar me pamje nga qyteti dhe mund të shihet nga milje larg sidomos gjatë natës. Hoteli ka një bar fantastik rrotullues, një restorant dhe një tarracë me pamje nga lart, që ofrojnë pamje të pakrahasueshme të qytetit poshtë, Parkut Kombëtar dhe malit të Dajtit që e rrethojnë atë. Vendndodhja e hotelit nën stacionin e sipërm të teleferikut dhe në pragun e parkut kombëtar e bëjnë atë një vend ideal për t'u çlodhur dhe shpëtuar nga jeta e përditshme e qytetit. Mysafirët mund të shijojnë eksplorimin e parkut kombëtar përreth dhe pyjeve me këmbë, ose thjesht të shijojnë pamjet nga hoteli dhe bazat e kompleksit Dajti Ekspres. BALLKONI DAJTIT I ndërtuar në skajin e Malit të Dajtit në pak më shumë se 1000 metra mbi nivelin e detit. Me pamje nga qyteti i Tiranës dhe i mbështetur nga malet, pamja nga brenda restorantit është e njohur për pamjet marramendëse të peizazhit i cili në një ditë të qartë shtrihet deri në qytetin bregdetar të Durrësit dhe Detit Adriatik. Restoranti ofron një kuzhinë të shkëlqyeshme tradicionale, verëra të shkëlqyera dhe një atmosferë miqësore dhe të ngrohtë. I vendosur në pjesën e përparme të kompleksit Dajti Ekspres, restoranti mund të vihet re lehtë kur të arrini majën e malit me teleferik. +355 67 401 1021 DAJTI MINI GOLF Dajti Mini Golf është kursi i parë i minigolf me 18 vrima në Shqipëri. E vendosur në majë të malit të Dajtit brenda kompleksit Dajti Ekspres, kursi ynë i peizazhit është vendi i përsosur për t'u çlodhur dhe argëtuar! +355 67 208 4471