RESTORANTE & HOTELE

GURRA E PERRISË KUZHINA Mesdhetare,Shqipëtare,Europiane,Supra DIETA SPECIALE Vegjetariane,Opsione të ndryshme +355 68 206 0720 DAJTI PARADISE HOTEL&RESTAURANT KUZHINA Mesdhetare VAKTET Mëngjesi,Dreka,Darka,Të ndërmjetme,Pije +355 69 877 7607 KING PARK RESORT Në PK ‘Mali i Dajtit’ në zemër të gjelbërimit dhe ajrit të pastër. Në King Park do të gjeni, cilësinë e gatimit dhe larmishmërinë e produkteve të freskëta me kuzhinën tradicionale kombinuar me atë mesdhetare. +355 68 225 5999 PANORAMA RESTAURANT KUZHINA Internacionale, Europiane, Shqipëtare VAKTET Drekë,Darkë VECORITË Rezervime, Qëndrim brënda dhe jashtë,Shërbime Alkooli +355 69 202 3936