Evente

Evente

Me poshte jane paraqitur aktivitetet,sipas ditëve mjedisore të shenuara(lista).Ato më të kuqe janë festa lokale.

 • 27 JANAR - DITA E SHERBIMIT PYJOR
 • 2 SHKURT - DITA BOTERORE E LIGATINAVE
 • 16 SHKURT - DITA E PARQEVE KOMBETARE
 • 3 MARS - DITA BOTERORE E JETES SE EGER
 • 21 MARS - DITA NDERKOMBETARE E PYJEVE
 • 28 MARS - ORA E TOKES
 • 22 PRILL - DITA E TOKES (PLANETIT)
 • 10 MAJ - DITA NDERKOMBETARE E ZOGJVE MIGRUES
 • 22 MAJ - DITA NDERKOMBETARE E BIODIVERSITETIT
 • 24 MAJ - DITA EUROPIANE E PARQEVE
 • 5 QERSHOR - DITA BOTERORE E MJEDISIT
 • 15 QERSHOR - DITA BOTERORE E ERERAVE
 • 17 QERSHOR - DITA BOTERORE E LUFTES KUNDER SHKRETETIREZIMIT DHE THATESIRES
 • 16 SHTATOR - DITA NDERKOMBETARE E MBROJTJES SE OZONIT
 • 26 SHTATOR - DITA BOTERORE E SHENDETIT MJEDISOR
 • 27 SHTATOR - DITA BOTERORE E TURIZMIT
 • 5 TETOR - DITA BOTERORE E HABITATEVE
 • 16 TETOR - DITA BOTERORE E USHQIMIT
 • 8 NENTOR - DITA BOTERORE E URBANIZIMIT
 • 5 DHJETOR - DITA BOTERORE E TOKES


© 2023 Parku Kombetar Divjake-Karavasta

Te Drejtat Te Rezervuara